THEOS NYA LIV

 
Detta trevliga mail kom idag från Theo!

"Min vän Micke köpte en underbar katt (Theo) hos Henrik Ahlberg för en månad sedan, och vi lovade att skicka lite text om hur det gått och lite bilder på honom i hans nya hem - kan säga att det är en succes-story. Micke och Theo är superpolare! Det syns nog på de medföljande korten hur bra han mår. Tyvärr blev de kort jag tog på Missan o Minstingen inte bra.

Hälsa Henrik så gott, så fortsätter vi trivas med Theo.

:-) Christina (kattälskare)"


Theo's beskrivning av sitt nya liv:

Theo heter jag och jag är en mycket stilig, grå katt i mina bästa år. Den 5 oktober komMicke och hälsade på mig för första gången hemma hos Henrik. Jag bodde då tillsammans med de 2 små odrägliga fruntimmer MISSAN o MINSTINGEN. Så när Micke berättade att han bor ensam, blev jag väldigt glad och gjorde mitt bästa för att han skulle gilla mig. Det fungerade! En vecka senare kom han och hämtade mig.
Nu bor jag i en fin 2a längst uppe på 6e våning i Sundbyberg, där jag ofta sitter och tittar ut genom fönstret. Hans möbler är så fina att jag inte får klösa i dem, men istället fick jag första dagen en rolig, rund klösbräda med en boll som åker runt. Den leker jag mycket med. Jag får också sova i hans säng; då trampar jag runt på honom och hans flickvän på morgonen. De verkar tycka om det, för när de vaknar får jag extra kel.
Så nu önskar jag, att alla katter som inte har ett eget hem, skulle kunna få det så bra som jag - även de odrägliga småkissarna MISSAN o MINSTINGEN.