CHANS - CHarity for ANimals SocietyGREKLAND


CHANS har länge haft fokus på Grekland, främst Kreta. Föreningen har aldrig varit någon "import-förening" utan vi vill helst hjälpa andra som hjälper på plats med kastreringar och omhändertagande. Det utesluter inte att några hundar kan komma då det passar och vi hittar lämpliga individer. Vem och vilka vi stödjer har skiftat under årens lopp.
På de respektive sidorna fylls nyheter och bilder på uppifrån. Nyaste överst alltså.

GUNDIS MINISHELTER
Gundi Kumi är vår allra äldsta kontakt på Kreta. Hon jobbade länge på Noaks Arks stora shelter på Akrotiri på Kreta, det var så vi fick kontakt med henne. Så blev sheltret uppsagt från fastigheten de hyrde, och det splittrades upp. Ungefär samtidigt gick Gundi i pension och fortsatte att ha ett ”mini-shelter” hemma hos sig.

Det är hos Gundi våra fadderhundar bor.

Läs mer om Gundi här.

...................................................................................................................................

SOUDA SHELTER
Efter att "gamla Noahs Arks shelter" sagts upp från den fastighet man hyrde splittrades verksamheten upp. För att göra en lång historia kort så finns bland andra SOUDA SHELTER som numera drivs av Elizabeth Iliakis. Hon är mycket driftig och sheltret är välordnat.

Läs mer om SOUDA SHELTER här.

Följ SOUDA SHELTERs mycket aktiva fb-sida här.

.....................................................................................................................................

INGEGERD ÖHMANS ARBETE PÅ KRETA
Ingegerd Öhman bodde många år på Kreta och arbetade med djurskydd. Sommaren 2019 flyttade hon hem till Sverige igen. Vi vill inte att hennes arbete ska glömmas.

Läs mer här.