CHANS - CHarity for ANimals SocietyBETTY - NYA BILDER 26 JUNI


BETTY HAR FLYTTAT TILL SITT ALLDELES EGNA HEM
Tack alla som visat intresse och skickat trevliga mail.

Vi hälsade på BETTY i jourhemmet där hon bor tillsammans med LIZZIE.


Nu märks det verkligen att tikarna bott in sig och känner sig mer hemma. Första dagarna var de mycket försiktiga, men den tiden är över.
Det märks också helt klart att BETTY är den som är mest framåt och tar för sig. Hon är inte ängslig alls, såsom hemlösa hundar kan vara. Hon är alltid steget före och hälsar glatt på allt och alla, både gubben Lennart (ursäkta Lennart, men du fick vara testperson, det är viktigt att vta om hundarna reagerar negativt på män) och de besökande hundarna. Ingen av dem reagerade negativt eller misstänksamt. Ingen av dem har minsta tecken på att h blivit slagna, ingen är handskygg eller benägen att nafsa.

BETTY är en hund som vill ha roligt, hon vill vara med och göra saker. Hon skulle säkert tycka det är jättekul med träning av något slag, nosework, agility eller vad man kan hitta på. Göra roliga saker hemma och ha med hunden på roliga saker är lika mycket värt, bara det är roligt och att det händer saker. BETTY skulle nog bli uttråkad av att mest ligga hemma och gå lugna promenader.
Hon tycker om att hälsa på alla, hon gillar barn och andra hundar. Mycket bra på tydlig kommunikation med de andra hundarna. Hon vaktar inte sin mat och det går att ta saker från henne. Det behöver man ju inte göra i onödan, men hon vaktar inte. Godis kunde ätas tillsammans med de andra hundarna utan gruff.

I skogen fanns plötsligt en stor sten, och Dina som vet att hoppar man upp på en sten, då får man godis, hon hoppade upp. BETTY var genast med på noterna, hon hoppade också upp. Snart stod flera hundar på stenen och åt godis. Trevligt.

BETTY är en glad positiv hund som kommer att vara till glädje för den som adopterar henne.
Hon är rumsren och har varit det från första dagen.
Hör av dig om du är intresserad av denna rara tik.
Maila ingrid@chanshund.com.

Eller ring mig på 070-43 84 999.